Thursday, January 28, 2010

JOM KE [ CAIRO INTERNATIONAL BOOK FAIR ] 28 JAN - 7 FEB 2010

BERITA @ FN

CAIRO INTERNATIONAL BOOK FAIR | معرض الكتاب


معرض الكتاب


CAIRO INTERNATIONAL BOOK FAIR atau dikenali sebagai معرض الكتاب kali ke 42(الثانية والأربعين)telah bermula semalam pada 28 Januari 2010 yang bertempat di Nasr City cairo,egpyt sehingga 7 Februari 2010.

Pintu Masuk معرض الكتاب

Dan berkata Ahmad Solah bahawa معرض الكتاب pada tahun ini akan berada di Nasr City seperti sedia maklum,bahawa setiap tahun kami akan mengadakan CAIRO INTERNATIONAL BOOK FAIR setahun sekali.

CAIRO INTERNATIONAL BOOK FAIR 2010

Bagi Mahasiswa/wi di Egpyt sudah pasti tidak sabar-sabar untuk mencari kitab-kitab yang bakal mereka miliki selepas menempuhi peperiksaan di Universiti Al-Azhar bagi semester 1.

Suasana di معرض الكتاب

Di Mesir jika kita lihat bahawa banyak kita boleh perolehi kitab-kitab atau buku yang tidak pernah kita jumpe di Malaysia dengan harga yang berpatutan. Bukan sahaja kitab yang boleh kita dapati disana seperti Cd/kaset 2 ilmiah dan sebagainya.

Suasana di معرض الكتاب

Menariknya apabila menjelangnya معرض الكتاب, pasti setiap tahun mereka mengadakan pelbagai acara atau aktiviti yang dijalankan untuk menarik pengunjung.

Kebab Arab best

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari website rasmi dan juga boleh melihat pelan atau lokasi setiap pameran yang diadakan..klik website معرض الكتاب & lokasi

jom kita serbu معرض الكتاب
(jangan lupa bawa duit yerk)Location:
Cairo International Book Fair 2010
Cairo International Convention Center
Nasr Road - Nasr City
Cairo, Egypt


BERITA @ FN


Copyright 2009 .::FENOMENASYID Islamic Entertainment::.

0 comments:

Post a Comment

Blogroll


Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More