Thursday, January 7, 2010

KONSERT TOUR NASYID INDIE BAKAL MENEMUI ANDA 2010

BERITA @ FN

Konsert Tour Nasyid Indie 2010


Assalamualaikum wbt..

Syukur kehadrat Illahi kerana memberi kesempatan dan ruang kepada kita semua utk meneruskan sisa2 dan baki hidup kita dimuka bumi ini..Terlebih dahulu pihak admin ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua peminat nasyid indie kerana masih setia mengikuti blog ini.dan juga berbyk terima kasih kepada mrk yg telah memilik album nasyid indie Vol 1 yg telah dipasarkan pada bulan ogos yg lalu.

Alhamdulillah atas jasa anda semua,nasyid indie dah mula menapak di persada nasyid tanah air.mereka juga telah diberi peluang utk mengadakan persembahan dimerata tempat samada konsert ataupun persembahan amal.ini semua adalah kerana sokongan anda yg tak berbelah bagi.

Utk posting kali ini,pihak admin ingin mengumumkan kepada anda semua 2 perkara aktiviti yg sedang dirancang dan yg telah pun dijalankan.

1) insyaAllah nasyid indie akan mengadakan konsert bersama2 dgn artis nasyid tempatan dalam satu program karnival tour(nama akan dimaklumkan kemudian) yg dianjurkan oleh Adfinity consultant dengan kerjasama neurotic studio dan aman studio.

berikut adalah butiran tour tersebut:

13 & 14/3/2010 - Kuala Lumpur
2 & 3/4/2010 - Kuala Terengganu & Kelantan
24 & 25/4/2010 - Kedah
8 & 9/5/2010 - Johor Bharu
26 & 27/6/2010 - Nilai,N9
17 & 18/7/2010 - Shah Alam

antara aktiviti yg telah dirancang utk karnival tersebut adalah forum perdana,booth,konsert amal,konsert nasyid,sukaneka(bertemakan kekeluargaan),aktiviti kemasyarakatan dll.

2) Utk pengumuman yg kedua adalah pihak neurotic studio sedang mencari mereka yg berminat utk menyertai album nasyid indie Vol2:Nasyeed Underground.album ni dijangka lebih mantap dr album yg sblm ini.ini kerana pemilihan lagu adalah lain dr yg lain.

InsyaAllah proses rakaman akan bermula pada penghujung bulan januari 2010.peluang masih lagi dibuka kepada penasyid2 yg berminat dlm industri ini.tempat adalah terhad.mereka yg berminat boleh la menghubungi pihak studio ditalian 017 722 2612

Sila layari website rasmi nasyid indie : klik

BERITA @ FN


Copyright 2009 .::FENOMENASYID Islamic Entertainment::.

0 comments:

Post a Comment

Blogroll


Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More